It's my language, and I'll do what I want with it

jag går på randen till stupet som heter Förälskelse och tittar ner. Kan inte minnas när jag var så här nära sist och det kändes så fullt av glädje att falla. om du bara kunde se henne... vi känner varandra inte så väl ännu, och "inget har hänt" som det heter i folkmun, men vi flörtar, vi flörtar, vi skämtar vi ler.. och hon är så vacker så vacker. jag kan skratta åt hur osannolikt vacker hon är och åt hur pojkar tappar fattningen i hennes närvaro. vi träffas för 4:e gången nånsin imorgon. hemma hos mig. med mat och vin (om hon dricker, vilket jag inte vet) och i den bästa av alla tänkbara världar ska jag kyssa henne. och den underbaraste detaljen av alla: hon heter...
-
One day
or another
I'm gonna getchagetchagetchagetcha

Peel it...

I sure hope you visit The Onion now and then for some interesting news. I like the kitty on this weeks issue (top right).
-
Am slightly impressed by the zealousness of Maja and Andreas as they comment on news and current events. But I don't feel any ambition to do so myself. Go Kidman! Go stemcells! I like it in my little bubble where my life is the important news. For now anyway.
-